0226 451 974

Specialist in houten kozijnen op maat

Houten deuren

Voor nieuwbouw en renovatie van zeer hoge kwaliteit

Timmerfabriek Carper uit Obdam biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige binnen- en buitendeuren. Onze deuren zijn ontworpen om zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk te zijn, en passen perfect bij elke bouwstijl. Naast de deuren die wij zelf produceren leveren wij ook deuren uit het ruime assortiment  van onze vaste leverancier Albo. Specifiekere deuren nodig? Wij vervaardigen ook brandwerende en geluidswerende deuren die voldoen aan alle relevante eisen.

Dankzij onze moderne machines kunnen wij elk type deur op maat maken, afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. Of het nu een nieuwbouwproject betreft of renovatie, wij bieden de ideale oplossing voor uw project.

Dit is wat u van ons kunt verwachten:

Wij leveren:

Ontdek de mogelijkheden bij
Timmerfabriek Carper Kozijnen

Bij Timmerfabriek Carper staat klanttevredenheid voorop. Ons team van deskundige vakmensen en klantenservicemedewerkers is altijd beschikbaar om u te adviseren en te ondersteunen bij uw keuzeproces.

Bent u klaar om uw bouwprojecten te verfraaien met onze hoogwaardige binnen- en buitendeuren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Bel nu naar 0226 451 974 of neem contact op voor meer informatie en een offerte op maat!