0226 451 974

Specialist in houten kozijnen op maat

Over ons

Al twee genaraties een begrip in Noord-Holland

Welkom bij Timmerfabriek Carper in Obdam. Ons familiebedrijf staat al twee generaties lang bekend om vakmanschap en kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in houten kozijnen.

Geschiedenis en Oorsprong

Ons verhaal begint in 1986 met Johan Carper, die een bouwbedrijf startte. Johan had een passie voor houtbewerking. Dit leidde tot de oprichting van een eigen machinale werkplaats. Hier werden de eerste stappen gezet in het vervaardigen van houten kozijnen. Johan’s visie was om kwaliteit en vakmanschap te leveren. Dit bleek al snel een succes.

Transitie naar Timmerfabriek

In 2002 besloot Johan om een nieuwe koers te varen. Het bouwbedrijf werd omgevormd tot een timmerfabriek. Deze verandering kwam voort uit een groeiende vraag naar hoogwaardige houten kozijnen. Johan zag hierin een kans om zich te specialiseren. Het was een bewuste keuze om de focus volledig op houten kozijnen te leggen. Deze stap bleek een groot succes. Dit resulteerde in de bouw van een nieuw, groter en moderner pand en het ontstaan van Timmerfabriek Carper.

Tweede Generatie

Geleidelijk werd de dagelijkse leiding overgedragen aan de zonen Dennis en Barry Carper. Dennis en Barry groeiden op tussen de houtkrullen. Ze leerden het vak van hun vader. Met dezelfde passie en toewijding zetten ze het bedrijf voort. Ze introduceerden moderne technieken, zonder het ambacht uit het oog te verliezen.

Onze Specialisatie

Timmerfabriek Carper is nu dé specialist in houten kozijnen. Wij leveren maatwerk voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Onze kozijnen worden met zorg en precisie vervaardigd. We gebruiken uitsluitend hoogwaardige materialen. Dit garandeert duurzaamheid en een lange levensduur. Elk project wordt met de grootste zorg uitgevoerd. We luisteren naar uw wensen en denken graag mee.

Onze Waarden

Vakmanschap, kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons voorop. We zijn trots op ons familiebedrijf en onze historie. Dit ziet u terug in ons werk. Onze klanten waarderen onze persoonlijke benadering. We nemen de tijd voor elke klant. Geen project is te groot of te klein. Of het nu gaat om een enkel kozijn of een groot project, wij staan voor u klaar.

Toekomstvisie

Dennis en Barry blijven voortdurend innoveren. Ze houden de laatste trends en technieken in de gaten. Dit zorgt ervoor dat Timmerfabriek Carper altijd voorop blijft lopen. We blijven ons ontwikkelen en verbeteren. Zo kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn.

Waarom Timmerfabriek Carper?

Bij ons krijgt u vakmanschap en kwaliteit van een familiebedrijf met jarenlange ervaring. Wij staan garant voor eerlijke prijzen en uitstekende service. Kies voor Timmerfabriek Carper en ervaar het verschil.

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in onze werkplaats. Kom langs en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Timmerfabriek Carper, vakmanschap dat van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Dit is wat u van ons kunt verwachten:

Al twee genaraties een begrip in Noord-Holland